maandag 17 november 2014

Coontastic Family Completed



De ultieme droom was toch nog wel eens een coonkindje uit Duitse lijnen, maar geregeld als we mooie tegen kwamen maakte we niet echt een kans. Wat we leerde op onze zoektocht is dat de wegen niet altijd vrij zijn voor liefhebbers. We informeerde wel eens als we een kitten tegen kwamen die indruk op ons maakte, maar de ene keer kreeg je helemaal geen reactie, de andere keer kreeg je te horen dat het kitten gereserveerd was voor een fokker of je kreeg te horen dat kittens voor liefhebbers pas met een week of 13 vrij kwamen. Jammer, maar voor ons hield het op en leek het bijna onmogelijk om deze droom waar te maken. Ook bij fokkers in Nederland of BelgiĆ« die met Duitse lijnen fokken was het niet makkelijk om een goed contact tot stand te brengen dus we vonden het wel goed zo en legde ons er bij neer dat het niet zo makkelijk voor elkaar te krijgen was. 

Tot ik ineens aan het google was op blue smoke maine coons en op een site van een Duitse cattery terecht kwam. Ik vind het altijd leuk om dan ook even de kittenpagina te bekijken en deed dit deze keer dus ook. En toen zag ik hem.... 

"Big Hannibals Mr. Bojangles"


Met zijn enorme lieve uitstraling en geweldige looks sprong hij zo mijn hart binnen! En dan zit je te kijken en denk je, nou... Nog 1 poging dan! En zo ontstond er een mailcontact met de fokster in Duitsland wat voor ons zeer positief uitpakte. 

Bojangles is geboren op 1 Oktober 2014 en is een cream smoke katertje. Begin Januari 2015 zullen we de reis naar Hamburg gaan maken om hem in onze armen te sluiten. Spannend is het wel, want je kan bij zo een grote afstand niet zomaar even op knuffelbezoek gaan, maar we hebben er alle vertrouwen in dat dit mannetje net als de overige Coontastic familieleden het vriendje van alles en iedereen gaat worden. 

De droom van ons was als laatste nog een Black Silver Tabby katertje en toen we deze schoonheid bij de zelfde fokker als Bojangles voorbij zagen komen wisten we het meteen, dit is hem!

"Big Hannibals Siddhi of Love"


Siddhi is geboren op 8 September 2014 en is 3 weekjes ouder dan Bojangles, ook hebben ze alle twee de zelfde vader. Hij is Black silver tabby white van kleur. Het is leuk dat hij samen met Bojangles met ons de reis naar Nederland gaat maken en ze zo ook steun aan elkaar hebben.

Toen we de fokster vertelde hoe de mannetjes hier bij ons gaan heten bood ze aan om ze deze naam ook op de stamboom te geven, echt heel leuk natuurlijk!

In Januari 2015 zal ons gezinnetje definitief compleet zijn en eigenlijk vinden we dat helemaal niet zo erg, want we moeten eerlijk bekennen dat onze zoektochten en gebeurtenissen niet altijd even leuk zijn geweest en toch zeker ook wel geregeld voor stress zorgde... 

In 2015 komt er rust en dan is het extra genieten van ons leventje en alle gelukkige stralende honden en kattenoogjes ..

We tellen af, naar Oud en Nieuw, ons twee jarig samen zijn en naar compleetheid.....

Be welcome 2015!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten