zondag 23 november 2014

Casa di Coontastic


Gisteren zijn we gaan shoppen voor de diertjes, iets wat ik altijd weer leuk vind om te doen, voor mezelf ben ik niet zo een shopper, maar shoppen voor mijn diertjes daar mogen ze me voor wakker maken! We hebben twee nieuwe krabpalen gekocht en een nieuwe hondenmand voor de hondjes. Eenmaal thuis zijn we natuurlijk meteen aan de slag gegaan en hebben alles in elkaar gezet en een plekje gegeven. We zijn erg blij met het resultaat en vooral de grote krabpaal is al flink in gebruik en helemaal goedgekeurd. 



De oude krabpaal hebben we ingekort en boven op de slaapkamer een plekje gegeven. De derde krabpaal die we nog wilde hebben hadden ze niet dus die hebben we nu online besteld en hopen we volgend weekend ook in elkaar te kunnen zetten. Deze komt dan op de plaatst van de muurbeugels naast de bank en de muurbeugels hangen we boven de kast omdat ze daar ook graag liggen. Naast de grote krabpaal komt nog de kattentrapeze en dan is Casa di Coontastic helemaal klaar en hebben we meer dan voldoende lig plekken gecreĆ«erd voor de katten en honden en is alles ook helemaal klaar voor de komst van de twee kleintjes. 


En natuurlijk zorgen we ook wel goed voor onszelf en hadden we al wat lekkere dingetjes ingeslagen voor de avond. Toen we zagen dat alle Coontastic diertjes helemaal blij waren met hun nieuwe lig en speel plekjes konden wij met een tevreden en voldaan gevoel op de bank neerploffen. Lekkere hapjes erbij en zo werd het een hele gezellige avond in Casa di Coontastic.



1 opmerking:

  1. En volgend jaar.......dan kleden we de tuin nog wat meer aan :-)

    BeantwoordenVerwijderen