donderdag 8 januari 2015

Siddhi en Bojangles zijn thuis


Gisteren begon om 04:30 onze reis naar Hamburg om onze twee kleine mannetjes op te gaan halen. Lang naar uitgekeken en nu het zover was waren de gezonde spanningskriebels goed aanwezig. De heenreis verliep erg goed, geen file onderweg en we waren zelfs een uurtje eerder aangekomen dan we op voorhand hadden verwacht. Wel paar keer even gestopt voor de nodige plasjes en wat lekkere koffie.. Fokster een berichtje gestuurd dat we een uurtje eerder er konden zijn en gelukkig was dat geen probleem. Bij de fokster aangekomen en ik mijn twee lieve ventjes zag begon meteen het volle genieten, blijft bijzonder dat je dan meteen helemaal verliefd bent en ze nog mooier zijn dan je eigenlijk dacht vanaf foto's. De andere coontjes kunnen bewonderen en knuffelen waaronder ook veel familie van onze mannetjes en wat waren ze lekker knuffelig allemaal.

De reis terug naar huis ging geweldig goed, trots op onze mannetjes die geen piepje hebben gegeven en enorm relax waren de hele weg naar huis. Ze zaten in een grote stoffen bench achterin de auto en ik zat achterin er naast. Ze deden het zo goed dat ik ze op den duur gewoon lekker los op schoot bij me kon nemen, ze hebben heerlijk liggen knuffelen, prrrrt prrrt'en en slapen op schoot. Ze zijn alle twee enorm aanhankelijk, als je tegen ze praat antwoorden ze en krommen van plezier hun ruggetje, ze komen dan ook meteen vrolijk bij je en willen knuffelen. Ze reageren super op je stem. 








Eenmaal thuis hebben we het precies gedaan zoals we bij de andere ook hebben gedaan, meteen bij me genomen en kennis laten maken met de honden in de woonkamer. Dat was nog wat eng en blazen en brommen hoort er dan bij. Ze toen op de krabpaal gezet en Bojangles ging meteen spelen, dat is zo een vrolijk mannetje, de naam Bojangles past hem wel, avonturier is het. Wolf en Eros waren zoals verwacht de eerste twee die meteen erbij kwamen , geen blazen, geen grommen die accepteren het meteen en vinden het wel leuk. Hunter moest wennen en vond ze nog wat eng, de dames waren van hun doen af en vonden het niks, dat hadden we wel verwacht die hebben altijd langer tijd nodig. Al snel wandelde Siddhi en Bojangles door het huis heen op verkenning, de honden vonden ze al snel best en niet meer eng. Bojangles at wat brokjes, Siddhi niet en natvoer wilde ze ook niet. Wel drinken dat doen ze erg goed. Kattenbakken waren nog niet interessant voor ze. 

Ze zijn lekker mee naar bed gegaan en hebben heel de nacht bij ons geslapen, knorrend van tevredenheid , de andere katten zijn niet naar boven gekomen, nog wat op hun hoede denk ik.

Vanochtend was het op de slaapkamer Siddhi die als eerste op de kattenbak ging, geplast en gepoept. Bojangles zocht miauwend duidelijk naar de kattenbak maar als we hem er op zette was hij er heel snel weer vanaf. Ik heb toen de kattenbak gepakt die we gisteren in de auto hadden met grit er in in plaats van houtkorrels en ik had hem nog niet op de grond gezet of Bojangles stond er al in, ook een plasje.

Bojangles weet de brokken nu te vinden en gaat er ook eten, Siddhi wil nog steeds niks, wel klein beetje vers vlees heeft hij op. Blijven hem vandaag paar keer van alles aanbieden, komt wel goed.. Drinken doen ze alle twee goed gelukkig. 

Ze liggen en lopen hier nu beneden alsof ze er altijd zijn geweest, Siddhi grijpt elke kans om te komen knuffelen, we dachten dat Eros en Hunter de grootste kroelers zijn maar we hebben er nu eentje die hun zelfs overtreft haha! Het zijn twee vrolijke mannetjes, enorm lief en zachtaardig, lekker nieuwsgierig en onverschrokken. De poezen zijn nu net als de katers allemaal beneden, bekijken het op afstand maar zoeken inmiddels ook geregeld even contact met de twee kleintjes, blazen en brommen hoort er nog bij maar het gaat weer boven verwachting. Weekje denk ik en dan is alles weer zoals het altijd is geweest met de dames.




























Geen opmerkingen:

Een reactie posten