zaterdag 1 augustus 2015

Nog 1 dagje

 
De laatste dag van het lange aftellen is begonnen! Net de laatste boodschapjes gedaan en de auto is gisteren helemaal nagekeken en staat er ook al klaar voor met een goed werkende airco voor als het erg warm gaat zijn onderweg. Eten en drinken voor de oppas van onze lieve diertjes zijn ook in huis en ook de presentjes voor de fokker en haar dieren staan al ingepakt te wachten.
Vandaag wordt de speelkamer voor de katten klaar gemaakt en ga ik mezelf nuttig maken met de grote schoonmaak van de woonkamer en slaapkamer. Dan is er hopelijk nog even wat tijd over om samen met een bordje eten te relaxen voor de tv en dan rond 20:00 toch maar richting bed en proberen wat te slapen. Om 03:30 loopt de wekker al af , dan is het dieren verzorgen en eten geven, mezelf in model brengen en dan begint onze reis richting de twee kleine wondertjes!
 
Voor de mensen die ons op Facebook hebben zal er zeker geregeld onderweg een update komen, voor de mensen die de blog volgen zal er waarschijnlijk Maandag wel een update komen met foto's.
 
Dan rest mij nog om iedereen een heel fijn weekend te wensen, ik ga er in ieder geval van genieten, enorm van GENIETEN!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten