dinsdag 4 augustus 2015

Born To Love Pablo & Born To Love Mr. Dreamy

 
Na een drukke week en daardoor vermoeidheid en door onze reis naar Duitsland Zondag om onze twee kleine mannetjes op te halen was ik er nog niet eerder aan toe gekomen om een update op de blog online te zetten.
 
Zondagochtend om 05:00 begon onze reis naar Duitsland, alles onderweg verliep erg goed en geen grote files dus we waren al enthousiast dat we mooi op tijd vlakbij Hamburg waren aangekomen. We moesten nog 10 minuten om bij de fokker aan te komen en toen was er ineens een wegafzetting. En toen hebben we een uur rondjes gereden en kwamen we elke keer weer bij een andere afzetting, na veel vragen (meeste Duitsers wisten niet eens hoe ze nu ergens in of uit moesten komen) en meer dan een uur rondjes rijden is het ons uiteindelijk toch gelukt en kwamen we gelukkig alsnog goed aan. Bij binnenkomst stond er een heerlijke uitgebreide brunch voor ons klaar, we hoefde dus niet met honger de weg terug te rijden. Toen heerlijk knuffelen met de twee mannetjes en al hun broertjes en zusjes, wat was het weer genieten van al dat moois en de overvloed aan knuffeltjes van de kittens. Toen de kleintjes in de auto en op weg terug naar huis en dat is een barre terugreis geweest, we waren Hamburg nog niet uit of we kwamen al in een flinke file. In totaal hebben we meer dan 50km file moeten doorstaan voor we bij de grens aankwamen en ik kan jullie zeggen dan zit je er toch wel doorheen want je wil niks liever dan snel lekker naar huis. Tegen de nacht waren we dan gelukkig toch thuis en konden de kleintjes kennismaken met hun nieuwe vriendjes. Boven verwachting ging het weer, de kleintjes zijn dapper en passen zich enorm snel aan en de andere katten en honden reageren ook weer enorm lief. Ben toch wel heel trots op mijn kindjes. En nu we weer twee kleintjes in huis hebben wandelen valt het ineens heel erg op hoe groot de anderen wel niet zijn geworden, iets wat je dan pas echt heel goed ziet. Mr. Dreamy is precies zoals Bojangles was toen hij hier nog maar net was, haantje de voorste met alles en wandelt dapper en verkennend het hele huis door, Pablo is zoals Siddhi was, even de kat uit de boom kijken en alles op het gemakje verkennen , hij is een heerlijke knuffel die enorm veel bij me op schoot ligt en die 's nachts een hele nacht in mijn armen slaapt. Als ik tegen ze praat begint hun motortje al te ronken en rollen ze tevreden op hun rugje om over de buik gekriebeld te worden. Eerste avond gingen ze al meteen netjes op de kattenbak voor een plas en poepje, eten super goed en weten de drinkbakjes ook al goed te vinden. Het is weer enorm genieten van deze kleintjes en zo mooi om te zien hoe hun broers met ze omgaan, heel voorzichtig en lief zijn ze met de kleintjes en dat levert uiteraard veel aaaaah en ooooooh's op hier in huis.
 
Ik kan wel blijven vertellen, maar ik kan beter de foto's posten, die zeggen misschien meer dan woorden. Dus hierbij de foto-update van de eerste twee dagen thuis.
 








































 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten